Demaitere Engineering

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Vacatures

Gelieve bij interesse in deze vacatures uw cv door te sturen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of telefonisch contact op te nemen met dhr. Ivan Maenhoudt (051/777036).

 

Ontwerpingenieur


 

Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks.

 

Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit.  Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen, berekeningen en wettelijke regels.

 

Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij.

 

Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is, bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning.

 

Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega’s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 

Profiel:

 

 • Je hebt een bachelor of master diploma als industrieel of burgerlijk ingenieur. Ervaring als 3D ontwerper is een must. Je kan vlot werken met courante tekenprogramma's (Inventor, Autocad en Solid Works).
 • Ervaring in een industriële omgeving en machinebouw is een pluspunt.
 • Je bent een echte teamplayer. Creativiteit is jouw grootste troef. Bovendien werk je gestructureerd en kan je de juiste prioriteiten stellen.

 

Aanbod:

 

 • Wij bieden een boeiende en uitdagende functie aan waarin je jezelf kan ontwikkelen. Je komt terecht in een dynamische en groeiende KMO.
 • Je krijgt ruimte om jouw job zelfstandig uit te bouwen.
 • Een aantrekkelijk salaris in functie van jouw ervaring en diploma zal in deze functie aan bod komen.

 

 

Project manager / operations manager


 

Wij zoeken een sterke projectmanager met oog voor optimalisatie.

 

Als peoplemanager streef je met jouw team naar een ondernemende ingesteldheid en focus je op continue verbetering. Efficiëntie, kwaliteit en productiviteit staan voorop.

 

In een beginfase zal je de strategie en visie vertalen naar een concreet operationeel actieplan waarbij je verbetervoorstellen aanbrengt inzake kwaliteit, rentabiliteit, continuïteit en leverbetrouwbaarheid. Je zal verantwoordelijk zijn voor een efficiënte planning, organisatie en opvolging van de diverse projecten en installaties. Je superviseert de flow van productiemiddelen en materialen. Je garandeert een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen en organiseert hiervoor op regelmatige basis overleg. Aansturen, motiveren, ontwikkelen en begeleiden van de medewerkers neem je op jou in jouw dagelijkse activteiten.

 

Als operations manager stel je het budget op en zorg je voor een goede opvolging van de KPI’s. Samen met het management werk je aan een optimalisatie van onze processen en het veiligheidsbeleid. Een nauwe samenwerking met de directie is binnen deze functie een absolute must.

 

Profiel

 

 • Je beschikt over een masterdiploma in een wetenschappelijke richting. Je hebt reeds een relevante ervaring opgebouwd binnen een productieomgeving.
 • Peoplemanagement, dynamisch, energiek, organisatorisch, helikopterview, resultaatgerichteid en besluitvaardig zijn eigenschappen die je kan aantonen vanuit vorige ervaringen.
 • Een goede kennis van ERP systemen en ervaring in machinebouw zijn pluspunten.

 

Aanbod

 

 • Je komt terecht in een dynamische en groeiende KMO. Deze functie biedt een groot groeipotentieel waarbij je op termijn mee de strategie en visie kan uitwerken. Je neemt op vandaag reeds een voortrekkersrol op.
 • Een aantrekkelijk salaris is adequaat voor deze functie.

 

PLC programmeurAls PLC programmeur kom je terecht in de afdeling engineering waar je van A tot Z verantwoordelijk bent voor de automatisatiecomponent van individuele machines en volledige productielijnen.

 

Je analyseert machineprincipes en vertaalt deze naar concrete automatisatieplannen. Je werkt hiervoor nauw samen met de mechanische ontwerp ingenieurs. Je werkt mee aan de ontwikkeling van software (PLC-programmatie, motion control en de visualisatie). Binnen jouw takenpakket ben je ook verantwoordelijk voor de aankoop van elektrische componenten. Hiervoor onderhandel je  met diverse leveranciers. Eveneens stuur je de elektrische tekenaars aan en bied je hen technische ondersteuning. Samen met de productieafdeling zoek je pro-actief naar oplossingen voor praktische problemen en je stelt hierbij technische en structurele oplossingen voor.

 

Voor elk project bewaak je de vooruitgang en ga je contacten met de klanten onderhouden. Je garandeert een perfecte oplevering van jouw projecten bj de klant, van testing tot en met opleiding van de operatoren.

 

Dagelijks overleg en rapporteer je met het Hoofd engineering

 

Profiel

 

 • Jouw technische geest en enthousiaste ingesteldheid, samen met jouw hands-on mentaliteit combineer je met een aantal andere talenten zoals resultaatgerichtheid, organisatorisch sterk, communicatief en peoplemanagement.
 • Je kan een master diploma voorleggen binnen electromechanica.
 • Je bent bereid tot externe verplaatsingen in binnen- en buitenland.
 • Je houdt ervan uitgedaagd te worden door complexe projecten waarbij je met jouw klantgerichte attitude in gesprek kan gaan met onze klanten.

 

Aanbod

 

 • Je komt terecht in een dynamische en groeiende KMO. Deze functie biedt een groot groeipotentieel waarbij je op termijn mee de strategie en visie kan uitwerken. Je neemt op vandaag reeds een voortrekkersrol op.
 • Een aantrekkelijk salaris.

 

Werkvoorbereider - werkplaatsleider


 

Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer.

 

Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog.

 

Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg.

 

Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren.

 

Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

 

Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

 

Profiel

 

 • Jouw technische geest en enthousiaste ingestelheid combineer je met een sterke organisatorische mindset en peopleskills.
  Verder kan je een aantal jaren ervaring in een werkomgeving van metaalconstructies en –structuren voorleggen.
 • Je bent analytisch sterk en kan je de juiste prioriteiten stellen, waarbij je steeds resultaatgerichtheid vooropstelt.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

 

Aanbod

 

 • Je komt terecht in een dynamische en groeiende KMO. Deze functie biedt een groot groeipotentieel waarbij je op termijn mee de strategie en visie kan uitwerken. Je neemt op vandaag reeds een voortrekkersrol op.
 • Een aantrekkelijk salaris.

 

monteur machinebouw


 

Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn.


Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing.


Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

 

Profiel:

 • perfect kunnen planlezen
 • basiskennis elektriciteit
 • zowel zelfstandig als in team kunnen werken
 • prof. bach. studiegebied industriële wetenschappen en technologie of TSO 3de graad studiegebied mechanica-elektriciteit (indien u niet over het vereiste diploma, maar wel over de nodige ervaring beschikt komt u ook in aanmerking voor deze job)

 

Aanbod:

 

 • contract van onbepaalde duur
 • voltijdse tewerkstelling
 • vaste job met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden

 

Gelieve bij interesse in deze vacatures uw cv door te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch contact op te nemen met dhr. Ivan Maenhoudt (051/777036).

 

Contact

Demaitere bvba - Demaitere Engineering
Roeselaarsestraat 171, 8890 Moorslede, Belgium
T +32 51 77 70 36
info@demaitere-engineering.be
You are here