Demaitere Engineering

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Stappenplan

Stap 1. Uw vraag voorop

Demaitere Engineering specialiseert zich in maatwerk. Uw vraag staat dan ook aan het begin van elke ontwikkeling. Wij luisteren en denken met u mee. Wij specificeren uw probleem en bakenen het correct af – een basisvoorwaarde om tot een doeltreffende oplossing te komen.

 

Stap 2. Toepassings- en haalbaarheidsanalyse

Met onze ingenieurs gaan we op zoek naar de meeste geschikte oplossing voor uw probleem. Zo mogelijk op basis van standaardcomponenten en -machines, anders op basis van een ontwerp op maat.

 

Stap 3. Engineering

Als u zich kunt vinden in ons voorstel, gaan we verder met de effectieve engineering van de installatie – het gedetailleerde technische ontwerp, zowel op mechanisch, elektrisch als softwarematig vlak. Deze plannen leggen we u ter goedkeuring voor.

 

Stap 4. Realisatie

Demaitere Engineering bouwt uw installatie in eigen huis. Alle onderdelen worden door onze eigen gespecialiseerde medewerkers vervaardigd en geïntegreerd. Software wordt door eigen ingenieurs ontwikkeld.

 

Stap 5. Fabriekstest

We bouwen uw installatie in zijn geheel op in onze fabriek. We verfijnen ze tot ze compleet voldoet aan uw wensen. Pas na uw goedkeuring demonteren we de installatie en brengen we ze naar uw bedrijf.

 

Stap 6. Montage on-site

Onze monteurs assembleren en bekabelen de installatie in de omgeving waar ze de komende jaren operationeel zal zijn.

 

Stap 7. Opstart en opleiding 

Na on-site testing komen onze ingenieurs bij u de installatie effectief opstarten. Ze leiden ter plaatse uw operatoren en onderhoudsmensen op en voorzien ze van de nodige gebruiks- en onderhoudsinstructies.

Contact

Demaitere bvba - Demaitere Engineering
Roeselaarsestraat 171, 8890 Moorslede, Belgium
T +32 51 77 70 36
info@demaitere-engineering.be
You are here