Demaitere Engineering

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Profiel

Geïntegreerde projecten

 

De engineering afdeling staat in voor de conceptstudie en het gedetailleerd ontwerp van uw installatie. Zowel hard- als software worden voornamelijk intern ontwikkeld. Voor sommige toepassingen wordt er samen gewerkt met zorgvuldig gekozen partners. Zijn er voor een productielijn bepaalde bouwstenen voorhanden, dan worden deze aangekocht en geïntegreerd. Steeds met goedkeuring van de klant.

 

De productie afdeling staat in voor het bouwen van uw installatie. Onze werkplaats beschikt over een eigen verspaningsatelier (draai- en freeswerk), plaatbewerkingsatelier (lasersnijden en plooien), constructieatelier (laswerken), een lakkerij en een montageafdeling. Ook de opbouw van de stuurborden en de bekabeling van de machines kan intern gebeuren. Ingenieurs en technici staan vervolgens samen in voor het testen van uw machines. In onze werkplaats en bij U ter plaatse. Tot ze voldoen aan de projectdoelstellingen.

Demaitere engineering is o.m. gespecialiseerd in handlingsystemen op basis van industriële robots. Als KUKA Official System Partner worden er voornamelijk KUKA robots ingezet. Wij onderscheiden ons door een uitgebreid lay-outonderzoek, correct gedimensioneerde robots en doordachte toolings.

www.kuka-robotics.com

 

Veilig en ergonomisch

 

Demaitere engineering besteedt bij de ontwikkeling van machines bijzondere aandacht aan het samenspel van veiligheid en gebruiksgemak. De veiligheid en beschikbaarheid van uw medewerkers is ook onze zorg.

 

Duurzaam en robuust

 

Veel van onze installaties werden ontwikkeld en gebouwd om in moeilijke omstandigheden te opereren, bijvoorbeeld qua temperatuur, trillingen, stof of vuil. Onze machines en productielijnen, hoe secuur en nauwkeurig ze ook moeten werken, staan bekend als duurzaam en robuust.

 

Dienst na verkoop

 

Bij de aankoop van een installatie maakt u niet alleen een technologishe keuze. U kiest ook een partner. Demaitere heeft als doel ook uw partner te zijn na oplevering van een project. Door een uitgebreid assortiment wisselstukken. Door een snelle en correcte service, zowel telefonisch als onsite.

 

Contact

Demaitere bvba - Demaitere Engineering
Roeselaarsestraat 171, 8890 Moorslede, Belgium
T +32 51 77 70 36
info@demaitere-engineering.be
You are here