Demaitere Engineering

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Demaitere engineering

Innovatie is de sleutel tot succes. Veel processen kunnen efficiënter, waarschijnlijk ook in uw productie. Het ontwikkelen van een nieuw idee en het omvormen van dit idee tot een concrete oplossing voor uw probleem is onze missie.

 

Demaitere engineering ontwerpt en bouwt systemen op maat voor meerdere sectoren. We focussen op geïntegreerde projecten. Dit wil zeggen dat zowel het concipiëren, het gedetailleerd ontwerpen, het bouwen en het testen van een installatie in eigen beheer gebeurt. Dit zowel op het mechanisch, het elektrotechnisch als het sturingtechnisch vlak.

 

Demaitere engineering is erkend als KUKA Official System Partner voor de integratie van industriële robots en richt zich in het bijzonder op handling applicaties waar de flexibiliteit van robotsystemen een hoge toegevoegde waarde biedt.

 

Demaitere engineering hecht belang aan groei door kwaliteit. Een goede projectbegeleiding, het realiseren van projectdoelstellingen binnen het budget en een goede dienst na-verkoop vormen de hoekstenen van onze bedrijfsvoering. Onze referenties, verder op deze pagina’s, vormen het bewijs. Samen met u engageren we ons graag voor uw project!

 

 KUKA system partner logo

 

Contact

Demaitere bvba - Demaitere Engineering
Roeselaarsestraat 171, 8890 Moorslede, Belgium
T +32 51 77 70 36
info@demaitere-engineering.be
You are here